Collections of Dilip Prakash

10 most stupid questions people usually ask in obvious situations.cool

Posted on: May 9, 2008

1. At the movies: When you meet acquaintances/friends…

Stupid Question:-

Hey, what are you doing here?

Answer:-

Dont u know, I sell tickets in black over here..

2. In the bus: A heavy lady wearing pointed high-heeled shoes steps on your feet…

Stupid Question:-

Sorry, did that hurt?

Answer:-

No, not at all, I’m on local anesthesia…..why don’t you try again.

3. At a funeral: One of the teary-eyed people ask…

Stupid Question:-

Why, why him, of all people.

Answer:-

Why? Would it rather have been you?

4. At a restaurant: When you ask the waiter

Stupid Question:-

Is ! the “Butter Paneer Masala” dish good??

Answer:-

No, its terrible and made of adulterated cement. We occassionaly also spit in it.

5. At a family get-together: When some distant aunt meets you after years…

Stupid Question:-

Munna, Chickoo, you’ve become so big.

Answer:-

Well you haven’t particularly shrunk yourself.

6. When a friend announces her wedding, and you ask…

Stupid Question:-

Is the guy you’re marrying good?

Answer:-

No,he’s a miserable wife-beating , insensitive lout…it’s just the money.

7. When you get woken up at midnight by a phone call…

Stupid Question:-

Sorry. were you sleeping?

Answer:-

No. I was doing research on whether the Zulu tribes in Africa marry or not. You thought I was sleeping….you dumb witted moron.

8. When you see a friend/colleague with evidently shorter hair…

Stupid Question:-

Hey have you had a haircut?

Answer:-

No, its autumn and I’m shedding……

9. At the dentist when he’s sticking pointed objects in your mouth…

Stupid Question:-

Tell me if it hurts?

Answer:-

No it wont. It will just bleed.

10. You are smoking a cigarette and a cute woman asks…

Stupid Question:-

Oh, so you smoke.

Answer:-

Gosh, it’s a miracle …….it was a piece of chalk and now it’s in flames!!!

4 Responses to "10 most stupid questions people usually ask in obvious situations.cool"

If you laugh at any of these, you clearly are the one who is stupid.
These are mostly just smart arse replies to regular questions.

I laughed at the sleeping one. haha

I laughed at all of them lol. they crack me up!

very good sense of humor someone has … nice answers lolz

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

For a Better Life

1. Don’t talk when u r angry
2. Don’t take words seriously from the one who is angry

Do you want to see the world after Death?

Donate Eyes DONATE YOUR 'EYES'!!

Miles Crossed

  • 1,054,170 Miles
(c) 2013 All Rights not Reserved Worldofdilip.wordpress.com
%d bloggers like this: