Collections of Dilip Prakash

Top 10 Most Stupid Questions………lol!!!!!!!

Posted on: January 11, 2008

Top 10 most stupid questions people usually ask in obvious situations :

1.) At the movies:
When you meet acquaintances/friends…….
Stupid Question :- Hey, what are you doing here?

Answer :- Dont u know, I sell tickets in black over here..

2.) In the bus:
A heavy lady wearing pointed high-heeled shoes steps on your feet…
Stupid Question :- Sorry, did that hurt?

Answer :- No, not at all, I’m on local anesthesia…..why don’t you try again.

3.) At a funeral:
One of the teary-eyed people ask…
Stupid Question :- Why, why him, of all people.

Answer :- Why? Would it rather have been you?

4.) At a restaurant:
When you ask the waiter
Stupid Question :- Is the “Butter Paneer Masala” good??

Answer :- No, its terrible and made of adulterated cement. We occassionaly also spit in it.

5.) At a family get-together:
When some distant aunt meets you after years
Stupid Question :- Munna,Chickoo, you’ve become so big.

Answer :- Well you haven’t particularly shrunk yourself.

6.) When a friend announces her wedding, and you ask…
Stupid Question :- Is the guy you’re marrying good?

Answer:- No,he’s a miserable wife-beating ,insensitive lout…it’s just the money.

7.) When you get woken up at midnight by a phone call…
Stupid Question :- Sorry. were you sleeping?

Answer :- No. I was doing research on whether the Zulu tribes in Africa marry or
not. You thought I was sleeping…. you dumb witted moron.

8.) When you see a friend/colleague with evidently shorter hair…
Stupid Question :- Hey have you had a haircut?

Answer :- No, its autumn and I’m shedding……

9.) At the dentist when he’s sticking pointed objects in your mouth…
Stupid Question :- Tell me if it hurts?

Answer :- No it wont. It will just bleed.

10.) You are smoking a cigarette and a cute woman in your office asks…
Stupid Question :- Oh, so you smoke.

Answer :- Gosh, it’s a miracle ………..it was a piece of chalk and now it’s in flames!!!  




1 Response to "Top 10 Most Stupid Questions………lol!!!!!!!"

those suck

hahha llool

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

For a Better Life

1. Don’t talk when u r angry
2. Don’t take words seriously from the one who is angry

Do you want to see the world after Death?

Donate Eyes DONATE YOUR 'EYES'!!

Miles Crossed

  • 1,054,462 Miles
(c) 2013 All Rights not Reserved Worldofdilip.wordpress.com
%d bloggers like this: